Tilkaldevikar søges til Skolen i Skjern

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at undervise, skabe god trivsel og et godt undervisningsmiljø, der giver eleverne mulighed for et højt udbytte både fagligt og socialt, og vil du være med til at danne eleverne. 
  
Drømmer du om at være medskaber af stærke rummelige fællesskaber, der kan give eleverne den nødvendige ramme for glæde, leg og læring? – så er Skolen i Skjern et godt sted at arbejde, og vi vil glæde os til at modtage og læse din ansøgning. 
 
Skolen i Skjern: 
Vi er en skole på to matrikler der består af en almen del fra 0. til 9. klasse, Specialcenter Syd, med elever fra 0. til 10. klasse, en modtage afdeling samt en almen og en special SFO og en klub, 
Opgaverne på skolen løses i tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, vejledere og ledere. Samlet er vi – alle 100 medarbejdere - ét stærkt team, hvor alle i de enkelte afdelinger bidrager til løsningen af hverdagens opgaver. Du vil ikke blive tilknyttet et fast team, men vil få timer på hele skolen. 
Vi arbejder ud fra det Fælles Børne & Ungesyn 
 
Personlige kvalifikationer 
Vi forventer, at du har færdiggjort en ungdomsuddannelse. Måske er du uddannet lærer eller pædagog, eller er i gang med en uddannelse til dette. Du skal føle dig tryg ved at stå overfor en klasse og have ansvaret for at forestå undervisningen. Du skal være nysgerrig anlagt og have lyst til at lære, samt være god til at hente og spørge kollegaer når du bliver i tvivl. 
 
Erfaring i at undervise eller at have med børn og unge mennesker at gøre i eksempelvis frivilligt arbejde betragtes som et plus i udvælgelsen af kandidater til ansættelsessamtalerne. 
  
Vi forventer, at du er et samarbejdende, glad, imødekommende og positivt menneske, og det er vigtigt for os, at du er anerkendende i din relation til såvel elever som forældre. Vi søger dig, der i din praksis formår at sætte fokus på ressourcer både hos den enkelte og i fællesskabet! 
  
Praksis som tilkaldevikar 
Da dit timetal kan variere fra dag til dag, forventer vi, at du er klar til at modtage en sms lidt over 7 om morgenen og vil kunne stille på arbejde kl. 7:40 klar til at undervise kl. 7:50. 
 
Ansøgningsfrist og samtaler: 
Vi vil løbende indkalde og afholde samtaler. 
  
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format. 
  
For yderligere oplysninger kontakt: 
Afdelingsleder Lisette Haunstrup Møller 21173931 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ce860db9)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Skolen i Skjern afd. Klostervej, Amagervej, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914789

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet