Skolen i Skjern søger lærer til indskolingen på Enghavevej

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer til et barselsvikariat. Stillingen er til besættelse snarest og frem til d 30/6-24.

Stillingen er primært i indskolingen på afdeling Enghavevej, - der er også engelsktimer på afdeling Klostervej. De fag, vi har brug for at få dækket, er bl.a. engelsk, kristendom og historie

Vi tilbyder 
Vi tilbyder et godt kollegialt og engageret samarbejde organiseret på årgangsteam med kolleger, der er imødekommende, samarbejdende og humoristiske. Vi har Det Fælles Børne- og Ungesyn som vores fælles referenceramme. Vores kerneværdier er: faglighed, fællesskab, respekt og nytænkning, som i det daglige kommer til udtryk ved glæde, leg og læring.
Opgaverne på skolen løses i tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, vejledere og ledere.

Det faglige og pædagogiske arbejde på Skolen i Skjern
Vi arbejder målrettet med at forbedre vores elevers udbytte af undervisningen, så de får mulighed for at udnytte deres potentiale. Har du lyst at være med til at løfte denne opgave og gøre en forskel? Vi fokuserer på en struktureret hverdag med fag, emner og aktiviteter tilrettelagt med udgangspunkt i elevens forudsætninger. Indsatsen fokuserer på elevens udvikling – både fagligt og socialt.

Personlige kvalifikationer
Vi søger dig, der får energi af arbejdet med eleverne, og er lærer fordi du på bedste måde vil hjælpe dem til at lykkes. Du skal have lysten til at arbejde med og være medskaber af et godt undervisningsmiljø i klassen med fokus på læring og trivsel.
Det er vigtigt for os, at du er anerkendende i din relation til og kommunikation med såvel elever som forældre. Vi søger dig, der i din praksis formår at sætte fokus på ressourcer både hos den enkelte og i fællesskabet.

Om os
Skolen i Skjern er en kommunal folkeskole beliggende centralt i Skjern by på to matrikler med knap én kilometers afstand mellem vores to afdelinger, afdeling Klostervej og afdeling Enghavevej. Vores skole består af en almendel, modtageklasser og et specialcenter samt SFO og klub.
Tilsammen er vi omkring 650 elever fordelt på 0. - 9. klasse og godt 100 medarbejdere. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Reference, ansøgningsfrist og samtaler
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 
Tiltrædelse:  Snarest muligt eller 1. april 2024 

Ansøgningsfrist: 7. marts 2024 
Samtaler: D. 12. marts 2024 

Har du spørgsmål eller lyst til at besøge os, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder René Madsen 20829930.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4a2cccb8)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Skolen i Skjern afd. Enghavevej, Enghavevej, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001259

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet