Skjern Dagtilbud søger dagtilbudsleder til Fredensgades Børnehave.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skjern Dagtilbud søger dagtilbudsleder til Fredensgades Børnehave.

Er du optaget af faglig ledelse og udvikling af dagtilbud – så er her muligheden for en spændende stilling? 

Skjern Dagtilbud søger en dagtilbudsleder til Fredensgades Børnehave fra 1. december 2023 eller hurtigst muligt derefter. Fredensgades Børnehave er en del af Skjern Dagtilbud som består af Dagplejen i Skjern, Bækkehøj Børneunivers og Fredensgades Børnehave.

Stillingen som dagtilbudsleder er på 37 timer hvoraf de 20 af timerne er til ledelse og de resterende 17 er børnetimer i den pædagogiske praksis.

Fredensgades Børnehave er en kommunal daginstitution for børn i alderen 3 til 6 år. Vi er normeret til 60 børn fordelt i aldersopdeling på 3 grupper.

Vi har store grupperum, gymnastiksal, værksted og hyggelige udearealer. Vi er centralt beliggende i forhold til skole, skov, åen, kirken, biblioteket og byen.

Vi er under samme tag som SFO’en tilknyttet afdeling Enghavevej, Skolerne i Skjern, hvilket giver os mulighed for at bruge hele huset, når SFO-børnene er i skole. 

Som dagtilbudsleder i Fredensgade er du både en del af den strategiske ledelse af Skjern Dagtilbud i et tæt teamsamarbejde med enhedslederen og direkte leder af en engageret og selvstændig personalegruppe som brænder for arbejdet med og omkring børnene. I hele enheden arbejdes der med afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan og Ringkøbing-Skjern Kommunens Fælles Børne og Ungesyn.

Vi søger en leder, som……

  • har en pædagogisk uddannelse, har erfaring med ledelse og gerne efteruddannelse som supplerer/relaterer sig til fagområdet.
  • ser muligheder frem for begrænsninger og kan bidrage med innovative tanker og konkrete handlinger i den pædagogiske praksis.
  • er tydelig, nærværende og synlig for både medarbejder, børn og forældre.
  • har et godt overblik og kan balancere arbejdstiden mellem pædagogisk praksis og ledelsesopgaver.
  • er fagligt velfunderet, motiverende samt blik for udvikling af den samlede medarbejdergruppe.
  • ser det værdifuldt at være en del af en faglig stærk medarbejdergruppe, hvor man på en og samme tid sætter retningen for pædagogisk praksis samt har en frisættende og involverende ledelsesstil.
  • har blik for det gode arbejdsmiljø, arbejdsglæde og humor.

 

Spørgsmål til stillingen og evt. aftale om at komme på besøg kan rettes til Enhedsleder               Lene Krongaard Petersen (2058 3950) eller konstitueret pædagogisk leder Rikke Bjerg Christensen (2580 7782).  Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 12. oktober og samtalerne afholdes d. 24. oktober i tidsrummet               kl. 16.00-20.00. 

 

 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2358601)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Fredensgade Børnehave, Fredensgade, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911561

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet