Pædagog til Engageret Vuggestue i Naturens Rige

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du har nu chancen for at blive en del af vores engagerede medarbejderstab, da vi kommer til at mangle en pædagog til vores 14 vuggestuebørn pr. 1. august 2024. 

Her på Børnesporet Faster-Astrup er vi gode til at lære med hinanden og af hinanden, og nyder af alle fordelene ved at være et lille fællesskab med et tæt samarbejde med forældrene og stor opbakning fra et aktivt lokalsamfund.

Vi er placeret i hjertet af Naturens Rige, og da Børnesporets skole, SFO, børnehave og vuggestue ligger dør om dør, har vi et nært samarbejde og en tydelig grøn tråd fra vuggestuen til skolen, hvor læring og udvikling i naturen er i højsædet. Vores mål er at være et godt lærested og et godt værested for alle børn. Vi tror på det positive samspil mellem mennesker. De gode idéer lykkes, og der sker en udvikling, når forskellige personer bidrager med deres viden, energi og engagement. Forskellighed ses som en styrke. 

Vi tænder bål hver dag. Vi skaber en grøn tråd. Vi opbygger omsorgsfulde relationer. Vi dyrker forskellighed. Vi sætter spor i børnene.

Dine kvalifikationer:

  • Du er uddannet pædagog og engageret i dit arbejde
  • Du kan være en af de bærende og igangsættende personer på stuen, sammen med kompetente kollegaer 
  • Du er nærværende, omsorgsfuld og reflekterende og kan strukturere og planlægge dagen ud fra gruppen og det enkelte barns behov.
  • Du har lyst til at arbejde i en lille helhed, hvor samarbejdet med kollegaerne er tæt og stærkt.

Vi søger kun pædagoger til fuldtidsstillinger i Ringkøbing-Skjern kommune, men da det er meget vigtigt for os at få den helt rette nye medarbejder, så hører vi også gerne fra dig, der har behov for at arbejde færre timer.

Der er ansøgningsfrist d. 14. juni 2024, og vi forventer at afholde samtaler d. 17. og 18. juni 2024.

Kan du se dig selv i stillingen, er du velkommen til at besøge os. Dagtilbudsleder Kerstin Staghøj kan kontaktes på tlf. 28345720.

 

Se mere om os på https://boernesporet.aula.dk/

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter børneattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Birkevænget 31, Astrup, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050657

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet