Lærer til Borris Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lærerstilling på Borris Skole

 


Borris Skole har pr 1. august en ledig lærerstilling. Vi søger derfor en dygtig og engageret lærer, der brænder for sine fag og for samværet med børn. 

 

Som ansøger kan du undervise i engelsk, historie, natur/teknologi samt gerne praktisk/musiske fag. Vi prioriterer ovennævnte fagrække, men er også åbne overfor andre fagkombinationer.  

 

Vi kan tilbyde en hverdag på en skole med et stigende elevtal, hvor vi pt. har 117 skønne elever fordelt fra 0. til 6.kl. Skolen er beliggende i et naturskønt område grænsende op til Skjern Å og Borris Hede. På skolen og i SFO’en mødes du af 16 meget engagerede medarbejdere. 

 

Skolens lærere er organiseret i professionelt lærende fællesskaber og det daglige samarbejde tager udgangspunkt i Ringkøbing Skjern kommunes fælles børne- og unge syn. Vi har en stor fællesskabsfølelse, uformel omgangstone og vi værdsætter der er plads til et glimt i øjet. I tilknytning til skolen ligger SFO’en ”Krudthuset”, hvor der går ca. 78 børn dagligt. 

 

På Borris Skole er vi beriget med en fantastisk forældreopbakning, og vores undervisningslokaler og vores læringsmidler er alle opdaterede og tidssvarende. Vi prioriterer et solidt fagligt læringsmiljø og sætter elevernes læring, dannelse og trivsel meget højt. 

Vi har årlige lejrture fra 2.kl – 6.kl, og hvert 3. år tager hele skolen på fælles lejrtur.

Derudover har vi et frugtbart skolesamarbejde med de omkringliggende skoler til gavn for vores elevers overgang til udskolingen i Skjern.

 

Vi søger en uddannet lærer der:

 

  • har undervisningskompetencer i engelsk, historie, natur/teknologi samt gerne praktisk/musiske fag.
  • er fuld af positiv energi og fagligt engagement og har et godt blik for det kollegiale fællesskab.
  • er loyal, pligtopfyldende og fleksibel.
  • er tillidsvækkende og diplomatisk i kontakten med elever, forældre og kollegaer.
  • har et glimt i øjet og et godt humør. 
  • kan arbejde struktureret og er en kompetent klasserumsleder.

 

Kontakt skolen for at høre nærmere:
På vores hjemmeside http://borris-skole.aula.dk/ kan du læse mere om skolen og se skolens værdigrundlag. Du er velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Susanne Pedersen på 9974 2711/2552 2395. Endelig er du meget velkommen til at besøge skolen og få en snak med os.

 

Borris skole tilbyder bl.a. velindrettede personlige lærerarbejdspladser, og der stilles bærbar computer og iPad til rådighed for skolens medarbejdere. Der er ved nyansættelse tilknyttet mentor i opstarten, og nyuddannede lærere får reduktion af det ugentlige lektionsantal det første år.

Borris Skole er en del af Borris Helhed der omfatter dagpleje, vuggestue, børnehave, skole og SFO.

 

Alle ansøgninger skal sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 
Ansøgningen skal være sendt senest torsdag d. 6. juni 2024 og ansættelsessamtalerne gennemføres tirsdag d. 11. juni 2024.
Løn efter gældende overenskomst, og det kan oplyses, at Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter straffeattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Skolevænget 35, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet