Ernæringsassistent søges til UCRS

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ernæringsassistent

Vi søger en madkunstner til kantinerne på UCRS i Ringkøbing og Skjern, da vi mangler den helt rigtige kollega. Har du passion for hjemmelavet mad produceret fra bunden, har du erfaring med at arbejde i et køkken, er du positiv og vægter du trivsel samt teamwork højt, og elsker du at blive udfordret på sæsonens råvarer - så skynd dig at sende en ansøgning.

Om stillingen
Vi tilbyder en stilling, hvor vi i hverdagene serverer morgenmad og frokost til uddannelsescenterets personale og studerende samt aftensmad til skolehjemseleverne – foruden mødeforplejning internt på uddannelsescenteret og evt. eksterne partnere.

Om dig

Vi søger dig som:

  • Elsker at servicere både kollegaer og studerende med et smil
  • Kan varetage opgaverne med en positiv tilgang.
  • Er kreativ, glad og kan arbejde selvstændigt samt udviser et stort engagement
  • Tager ejerskab for dine opgaver og brænder for mad som er lavet fra bunden
  • Er en teamplayer med gode kommunikationsevner
  • Kan samarbejde og har lyst til at indgå i en travl hverdag

Om os

Hos os får du en alsidig hverdag med højt tempo, mange forskellige opgaver og et stærkt fællesskab og faglighed. Vi laver al mad fra bunden med gode, friske og årstidsbestemte råvarer. Vores team består af en kok, seks ernæringsassistenter, to køkkenmedhjælpere, en elev samt en lille håndfuld deltidsansatte.

UCRS er den største uddannelsesinstitution i Ringkøbing-Skjern kommune, så ved siden at dit team får du ca. 220 andre kolleger. Vi er en dynamisk, alsidig, fagligt dygtig, veldrevet og udviklingsorienteret institution, som udbyder mange studieretninger. Vi har en høj trivsel, som vi er stolte af og værner om.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkårene vil følge gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning

Er du frisk på et spændende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed, så send en ansøgning og dit CV senest den 15. oktober 2023 via vores hjemmeside, Ledige stillinger | UCRS eller www.jobnet.dk  Vi modtager kun ansøgninger via disse to kanaler.

Vi læser og holder ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at søge stillingen. Vi forbeholder os samtidig retten til at ansætte inden udløb af ansøgningsfristen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kantineleder Lea Bæk Lauridsen på tlf.: 22565471 eller lbl@ucrs.dk.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skolebyen 18, Skolebyen, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912496

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet