Akutaflastningen på Bøgelund, søger en sygeplejerske, der trives i den uforudsigelige og tempofyldte hverdag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har sat den helt stærke pære i lommelygten, og søger nu med lys og lygte efter vores nye sygeplejerske, der skal have det ledige personaleskab og dueslag.

Du kender det! Altid det samme. Vækkeuret, morgenmaden, frokosten og så afsted.
Men så når du til Ågade 2, din arbejdsplads, åbner døren og siger hej til Carina og Kristina, der lige skal nå det sidste inden de skal hjem efter dagvagten. Så er alt hvad der ligner din hverdags trummerum pludselig væk.

Heldigvis er ikke to dage ens hos os, og derfor udvikler vi os konstant.
Vi søger dig, der er visionær, har gode ideer og krøllede tanker. Du er nysgerrig på viden og udvikling og har lyst til at lære mere, så både du og dine kollegaer hele tiden bliver dygtigere og kompetente i den pleje vi udøver.

Vi kan tilbyde et team, hvor nærheden findes i borgerplejen. Hvor humor og teamwork er med til, at løfte i en travl hverdag med hurtige forløb. Vi er fagligt tæt på borgeren, uden at trænge os på, og har fokus på borgerne i og uden for fællesskabet.

Stillingen består af aften- og nattevagter, og der arbejdes i gennemsnit hver 3 weekend. Stillingen ønskes besat efter aftale.

Vi kan tilbyde et job, hvor du får mulighed for, at vise hvad du kan med dine sygeplejefaglige kompetencer både i handling og med refleksion. Vi forventer, at du kan bidrage med sparring i det daglige arbejde i vores tværfaglige team, bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter.

Plejen til de akut syge borgere i kommunen er under udvikling, noget vi i fællesskab er med til at skabe, så det er en nødvendighed, at du har lysten til at være med til at udvikle dine kompetencer og området.

 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Karin Højmose på 2086 3569 eller enhedsleder Deirdre Maguire Toft på 5455 7456.

 

Der indkaldes løbende til samtaler

Løn efter principperne i ny løn.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Ågade, 2, 6880 Tarm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rksk-v2.career.emply.com/ad/akutaflastningen-pa-bogelund-soger-en-sygeplejerske-der-trives-i-den-uforudsige/azriqc/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839780

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet